1) kindlasti peavad külgedel olema taskud ridvatorude jaoks koos korraliku kinnitusega, et sõidu ajal lendu ei lähe.
2) modulaarsus oleks ka tore (saab väikese koti ette või külgedele lisada)
3) Veekindel on tore lisa aga pole oluline. Riided ja mobla saab alati eraldi veekindlasse kotti toppida.
Sattusin sellise asja otsa: Aqua Weekend Pack (Vison) Tundub, et õige on asi. Kas on kogemusi sellega?
Ehk oskad veel midagi soovitada?
Seljakott + ridvad + mootorratas?
Seljakott + ridvad + mootorratas?
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Re: Seljakott + ridvad + mootorratas?
Hah, hea teema. Tsiklipoodides on mingid veekindlad sadulakotid, neil kinnitusrihmad ka kaasas ja saab tavaliseks seljakotiks ümber vormida. Ette paagikott. Kas sul on mingit linki anda selliste ridvatuubi taskute kohta?
1) sisuliselt saab külje peale panna ridvad kõigile seljakottidele, kus on alumine tasku, küljepealsed kopressioonirihmad enamustel. Pildil on kaheridvakott, kuhu läheb koos rullidega 2 ritva ja veel paar pooli mahub ka, ainult ritv soki sees või torus gabariitidelt oluliselt väiksem. 2) selliseid süsteeme suht vähe lennuka poole peal, mul üks chest kott, mis on mõeldud ühilduma seljataguse või seljakotiga aga ma ei harjunud ära sellega, kuigi on kitsas ja käed saavad vabalt tegutseda, kui rinnapealse või kõhupealse kotiga pole ennem tegemist olnud, siis võiks kahtlustada, et kas ikka sõbraks saad.ha_ kirjutas: ↑20 Jaan 2021, 20:20 1) kindlasti peavad külgedel olema taskud ridvatorude jaoks koos korraliku kinnitusega, et sõidu ajal lendu ei lähe.
2) modulaarsus oleks ka tore (saab väikese koti ette või külgedele lisada)
3) Veekindel on tore lisa aga pole oluline. Riided ja mobla saab alati eraldi veekindlasse kotti toppida.
3)Veekindlad drybag tüüpi kotid on kohati tugevast ja kangest pvc laadsest materjalist, võivad mitte meeldida. Mul kayakitamiseks siiski üks selline on, võib vabalt vees ulpida imedemaalt iinast saab selliseid alates 2kümpist , tasub seal sobrada, igat tõugu. Ise nii väiksemate, kui ka suuremate seljakottidega kõndinud ja osadel on kandmispool täielik sitt, see on ebaoluline, kui sul kotis on võileib, joogipudel ja tagavarajope ja paar karpi ja kõik muuutub oluliseks, kui sul on ööbimisasjad kah kaasas. Seljakotipoole matkamise poole pealt võiks kah läbi sobrada. Reeglina seljakotid veepidavad pole, vettkartvad asjad pannakse kuivakottidesse või teine lähenemine on selline, et seljakoti sisse pannakse tugevamat sorti prügikott. Tavaliste matkamisseljakottide lakad on tänapäeval paljudel nn päevakotid või puusakotid, mis on hea lisa, kui asjad vesti sisse ära ei mahu ja suurt kotti tassida ei taha. Triljon varianti.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Ridvatuub on täiesti tavaline toru, umbes 85 cm pikk.
Mul on ka mingi matkakott olemas aga sellel on mingi värdjalik "vedru" süsteem. Kotil peaks nagu mahtu l'ides olema aga pead ilgelt võimlema, et isegi T-särk tühja kotti toppida. Jaanipäeval läheb see lõkkele söödaks.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Z-l pole muhvigi ruumi taga, kui sellise koti saaks ära sokutada sinna, ja ridvahoidja alumise otsa tagumise jalatoe külge fikseerida ja ülaltpoolt koti külge kinnitada, siis vbolla saab hakkama
https://motodepoo.ee/lisavarustus/7041- ... fluo-ol980
https://motodepoo.ee/lisavarustus/7041- ... fluo-ol980
Mul pole taga teist istet va juhul, kui ma tagumise katte maha krutin.
Seega, kott läheb selga.
Tegelikult peaks endale ka kokkupandava jahipidamiseks disainitud >500 W elektrijalgratta sebima. Sellise, mis mahub pagassi.
Seega, kott läheb selga.
Tegelikult peaks endale ka kokkupandava jahipidamiseks disainitud >500 W elektrijalgratta sebima. Sellise, mis mahub pagassi.
Kahlakad, saapad ja vest seljakotis ja kott on täis. Rullid, putukakarbid jne tuleb ka kuhugi paigutada.
Vesti mul pole. Seega tahaks mingi väikese ees/puusal oleva kotiga hakkama saada. Saapad/kahlakad topiks seljakotti. Ridva(d) torus ja need seljakoti külgedel.
Kiivri ja tagi jaoks on suurem roheline prügikott kaasas.Sellega viskab need kusagile võssa. Tegelikult võib ju ka kahlakates sõita.