lendõnge nöörid, leadrid, tipetid - küsimused, kogemused, soovitused
Re: lendõnge nöörid, leadrid, tipetid - küsimused, kogemused, soovitused
Ega ma ei tea, kas seda mainida siin vaja on aga igaks juhuks, et kõik sõlmed oleks vaja ikka niisutada enne kokkutõmbamist. Uni sõlm(ja sarnane) on selline, mis kuivast peast pingutades täiega nässib ära tamiili.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Väga õige meeldetuletus ja tuleb ka tunnistada, et vahel kipub see meelest minema. Ikka suust läbi enne kui kinni puua!
Minuarust tasub kõike mainida.Mõnikord aitab elu kergemaks teha ka väga väike vihje,ka esmapilgul ilmselgete ja enesestmõistetavate (no seda teavad ju kõik)asjade kohta.Mõnda asja ei usuta,mõni on meelest läinud või lihtsalt ei tulda millegi nii lihtsa peale.Ja muidugi need hirmud.Kalamees kardab suurt putukat,jämedamat lipsu,odavamat varustust ja kuni selleni välja,et kuidas ta välja näeb ja teistele tundub kordades rohkem kui kala.Kõige lihtsam ja kiirem lahendus oleks segase asja kohta konkreetselt küsida aga siin tuleb vahele jällegi see pisike hirm,et äkki tundun kuidagi rumalana.Minuarust on rumal probleemile lahendust mitte otsida.
Hirm küsimise ja sellest tekkiva valehäbi ees on tihtilugu eesti mehe achilleuse kand.
Kuidas oma nööre hooldate ja mis õlisi vms kasutate?
Ma korra mingil nööril proovisin silikoonõli aga seda polnud kõige mugavam peale kanda. Ehk peaks mingit silikoonspreid proovima?
Ma korra mingil nööril proovisin silikoonõli aga seda polnud kõige mugavam peale kanda. Ehk peaks mingit silikoonspreid proovima?
Ma pesen, lappan sooja vette, kuhu lisatud fairyt, lasen tal seal olla, siis lappan läbi svammi puhtasse vette, siis põrandale, kui kuivanud, siis lappan läbi kaltsu, kuhu lisatud line speed vms spets pläga. Ilmselgelt pole vaja osta just lennukapoole pealt spets nöörimoosi aga ma olen ostnud. Kuuldavasti TurvaHirm kasutab ühte ja sedasama autopläga nöörile, rullile, autole ja jumal teab millele veel ja kõik pidi toimima.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Universaalsuse kohta on targad mehed öelnud,et kui üks asi sobib kõigele,siis tegelikult ei sobi ta õieti millelegi.Mina nii tark pole,minul toimiva universaalsuse ees hirmu pole,või siis lihtsalt ei oska veel õigeid ja paremaid asju tahta

Seda vist kuidagi parandada ei anna?
Mõtlesin, et enne õhtut õlitan oma igivana nööri üle ja vaat mis välja tuli.
Mõtlesin, et enne õhtut õlitan oma igivana nööri üle ja vaat mis välja tuli.
ilmselt pole mõtet enam parandamisega jännata, läheb teiset kohast uuesti.
Kahjuks pole ükski nöör igavene,sellega tuleb leppida.
Seoses sellega,et mille järgi uut nööri valite?On selleks siis tootja nimi,nööri pikkus,kaal hind,profiil,värv jne.Selline suureringiküsimus siis,et pange oma valikud kirja,ehk pigistab siit veidi arutelu ja mõttevahetust välja.
Mul miski ports hiinakaid olemas. Kunagi sai aliexpressist tellitud odavuse pärast. Ütleme nii, et hinna ja kvaliteedi suhe on paigas - tükk saagimist, et putukas lendu saada
Vist olid DT nöörid, ei mäleta. Kuuene nöör kuuese ridvaga ei lenda, isegi viiesega probleeme. Arvan, et ka neljasega pole hää. Pole proovinud veel.
Nüüd olen targem ja uurin enne mis turul pakutakse ning loen kommentaare jne. Viimane ost oli intermidiate uppuv haugikas, mida müüs siin foorumis muruvana. Olen sellega väga rahul ja hädapärast saab isegi vööni vees hakkama, peab lihtsalt veidi kiiremini sisse lüpsma.
Tootjanimi pole nii oluline minu jaoks, kaaludesse pole süvenenud. Profiil pigem selline, et saaks kerge vaevaga putuka soovitud kaugusele.

Nüüd olen targem ja uurin enne mis turul pakutakse ning loen kommentaare jne. Viimane ost oli intermidiate uppuv haugikas, mida müüs siin foorumis muruvana. Olen sellega väga rahul ja hädapärast saab isegi vööni vees hakkama, peab lihtsalt veidi kiiremini sisse lüpsma.
Tootjanimi pole nii oluline minu jaoks, kaaludesse pole süvenenud. Profiil pigem selline, et saaks kerge vaevaga putuka soovitud kaugusele.
Milles mure seisnes,nöör liiga kerge,veel midagi?Aga tänud oma nägemuse kirjapaneku eest.Viitsib keegi veel omapoolse valikujärjestuse kirja panna?
profiil, kaal ja pikkus, kuidas muudmoodi saakski valida. Hea hind muidugi oleks boonuseks
Eks ma ise saa selle sobiva nöörivalikuga kuiskitmoodi ju hakkama aga sellepärast küsingi,et kuuleb siit-sealt igatsugu lugusid.Kui uurida,et millise nööriga keegi püüab,siis nööri klassi teavad peaaegu kõik.Tootjat,värvi enamasti ka.Kaaluga jäädakse juba vastus võlgu,dee dee ja ve ef paneb juba pikemalt mõtlema ja profiilist kuuleb mõnigi esimest korda.Seega mida rohkem sellel teemal sõna võetakse ja mida laiem arutelu on,seda suurem on ilmselt ka kasutegur.Nii tundub mulle,isiklikult 

Profiilitu ja kerge,ilmselt tegu siis ikkagi dt nööriga arvatavasti,sellega algul kindlasti pisut keerulisem hakkama saada,kuna pole konkreetset punkti,kust ära heita,või pigem pole see nii konkreetne kui wf il.Kahju,et siin sportlased ei viitsi-taha sõna võtta.Nende juttu ridva-nööri klassist mis kasutusel või pigem mis kuidas toimib, usutakse kindlasti rohkem,kui amatööride oma.