külma ilma kindad - talv ja varakevad

Vasta
ha_

külma ilma kindad - talv ja varakevad

Postitus Postitas ha_ »

Soovitage kohaliku talve jaoks häid kindaid. Ütlen kohe ette ära, et sõrmed hakkavad mul väga kergesti külmetama ka siis, kui kehal soe. Väga tüütu.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Kasutaja avatar
muruvana

Re: külma ilma kindad - talv ja varakevad

Postitus Postitas muruvana »

Mul on suva kalapoest voodriga sõrmikud, peavad kuigipalju vett ka kinni, märja käega on kättetõmbamine muidugi paras kebenn. Lennukaga õnneks kannatab kinnastega majandada kenasti, liiga loperdavaid pole muidugi mõtet. Olen näinud mingit sõrmekaitset, ise huvituks sellest, mingitest soomlaste videost olen näinud, mul üks hea hiinlaste 9-s hauginöör, Sepaonu soovitatud, muidu väga hea, aind selle hädaga, et nagu raspel, päev otsa üle sõrme sisse strippan on liha väljas ja veri taga.
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

Ise tuleb proovida, mis omale meeldib ja sobib. Ise üldiselt saan peaaegu kinnasteta hakkama aga olen ka kasutanud, vahest detsembris ikka väga külm olnud merel, sisemaal harvem. Sellised näpuotsatud tuvitädikindad on tavalised aga neid liigub ka väga soojasi, nagu sellel pildil
d1.jpg
mingid thinsulate kirjad peal.
Selline valik mul kodus olemas
j24.jpg
vasakult paremale neopreenid, tuvitädikad, paksemad lateksid, õhemad lateksid.Igaks juhuks mainin, et see pole mu kalapüügivarustus, ma kayakitan kah.
Kuulnud olen sellist asja ka, et pannakse õhuke latekskinnas(kirurgikinnas) ja siis tuvitädikad peale, ise seda varianti proovinud pole.
Kui on peaaegu külm, siis aitab käte kreemitamine, parimad möksid on hanerasv, kas apteegist (ilus väike topsik tasku panna ja ulmekallis) või lihtsalt poest hanerasv ja tops ise orgunnida või nende käest, kes tantsu ajal tagurpidi käivad küsida jalakreemi.
Peaaegu külmaga on veel võimalus krampiminemise ja vappekülma vastu see, et tuleb lihtsalt paus teha, käed vastu oma keha ära soojendada ja niisama kah puhata.
muruvana kirjutas: 08 Jaan 2021, 18:03 Olen näinud mingit sõrmekaitset, ise huvituks sellest, mingitest soomlaste videost olen näinud,
Üks variant on Kinesioloogiline teip aga see peab kuskil sellises kohas elama, et maha ei jääks. Teine variant lihtsalt valmis viinerinahkasi osta, neid müüakse enamustes lennukakolapoodides, äkki finger/striping guard vms, kui hinnad ei meeldi, siis võib ise õmmelda või osta imedemaalt
https://www.aliexpress.com/item/3240936 ... 4c4dmVWPiJ
Osaval kalamehel on alati õnne.
Hõbedane

Postitus Postitas Hõbedane »

muruvana kirjutas: 08 Jaan 2021, 18:03 Olen näinud mingit sõrmekaitset,
See?

https://mistpool.com/en/product/3535/se ... ngers.html
Hõbedane

Postitus Postitas Hõbedane »

Hõbedane kirjutas: 08 Jaan 2021, 21:47
muruvana kirjutas: 08 Jaan 2021, 18:03 Olen näinud mingit sõrmekaitset,
See?

https://mistpool.com/en/product/3535/se ... ngers.html

Otsi kaltsukast tehnilist spordiriiet, mis on vb natsa paksema kangaga (veniv jne) ning ise õmmelda...sain sama raha eest mingid jooksupüksid ja sellest materiali kogusest piisab pensionini ;)
Kasutaja avatar
muruvana

Jah, needsamad, tellin järgmise pakiga, ise ma jäängi õmblema, siis on õmblejat vaja ja õmblusmasinat, liiga keeruline :D
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Postitus Postitas sepaonu »

muruvana kirjutas: 08 Jaan 2021, 18:03 hiinlaste 9-s hauginöör, Sepaonu soovitatud, muidu väga hea, aind selle hädaga, et nagu raspel,
See pole muidugi hiinlaste praak või viga, SA-l ja airflol ja võibolla veel mõnel on see viga küljes, et nöörid piki nööri soonilised nagu puidutüübel või mummulised(sharkskin) ja tark jutt tarkade molekulide ja takistuse vähendamise ja metsikute heitepikkusrekordite kohta.
muruvana kirjutas: 09 Jaan 2021, 10:56 tellin järgmise pakiga
Need on ikka jube magedad, pole forkamustrit ega sttagit, nulliringi teed, siis võiks ikka lohutuseks näpukad forkamustriga olla, teed nendest pilti 8-)
Need riidest viinerinahad ei kulu, pigem kaovad ära ja määrduvad, masinasse pistad, siis kulub ja kaob, ma saan masinõmblemisega hakkama aga ei viitsi küll sellist kribu õmmelda, masina puudumine pole muidugi vabandus, arvan käsitsi õmblemine võtab aega max 2 min.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Kasutaja avatar
muruvana

See pole muidugi hiinlaste praak või viga, SA-l ja airflol ja võibolla veel mõnel on see viga küljes, et nöörid piki nööri soonilised nagu puidutüübel või mummulised(sharkskin) ja tark jutt tarkade molekulide ja takistuse vähendamise ja metsikute heitepikkusrekordite kohta.

Meres jube hea nöör, raske kui kurat ja lendab mis kole, jõe ääres kasutan muud, seal vajub saba rohu sisse ära.
ha_

Postitus Postitas ha_ »

Tuvitädikindad on minu jaoks alati üks suur müstika olnud. Ma ei saa nende mõttest/funktsioonist aru. Mu sõrmed vajavad sooja, mitte peopesad. Ma ei suuda meenutada ühtegi hetke, kus ma oleks tundnud, et "oh kurat, sõrmedel on hea soe, aga vat peopesad külmetavad". Täiesti arusaamatu disain külma ilma jaoks. Suvel? Jah, hea kraam.

Neid lateks kindaid mul on. Oli vaja jäises poris solberdada. Vee hoiavad eemale, kuid sooja nad kaua ei hoia sest lõpuks lähevad seest ikka niiskeks (aur). Huvitav, kas need pesuamasinat kannatavad?

Eks ma kaevan edasi. Mingi neopreen kinnas vist, millel sõrmed otsast ära ei tule. Kui vaja midagi siduda, siis neid saab alati käest ära võtta ja lasta varrukas oleva nööri otsas rippuda.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Vasta