Eelmine aasta soetasin Salmost kompleti. Ei kurda. Kergete putukatega on see väga OK olnud ja isegi mõned kalad kätte saadud. Nüüd takas veidi rohkema

Haugi püük mind eriti ei tõmba sest kala ei maitse.
omal pole sellist võimalust kunagi olnud, et ühe seeria 5-6-7 jne käperdad läbi põhjalikult, interneedusest olen lugenud, et keegid mingi toki kohta targutavad, et vat 4 aga 5 on hoopis teine tokk, ei tea, võib nii või naa olla.
Selle, mida sa vajad pead ise välja selgitama, kõrvaltargutajad võivad ainult rääkida võimalustest ja variantidest, kuna on oht, et ost sooritatakse ilu ja läikimise pärast. Ma jääks enda juurde ja endiselt rõhuks sellele, et mis see suvilatokk on, mis nööre ta kannaks, milliste nööridega sobiks, mis püügiks ta hea oleks ja kas sellele ridvale on midagi ette heita, liiga raske, liiga vedel, liiga misiganes ? Mida ootad uuelt ridvalt, mainitud, et jõekas ja merikas merest, uus tokk peaks nagu mõlemaks sobima, mina pakuks, et alla kuuenda klassi meres merikas ebaloogiline, ainut kenad tuulevaiksed ilmad ja suht väike putukas, pole praktiline. Mis meil variandid on, 6-7? Mina tean täpselt, millal mina ühte ja millal teist eelistan. Seda ütlen ka, et raiugu kõik, et kuus õigem, keegi ütleb, et talle 7 parem ja las nii ollagi ja vastupidi.
Kui sa seda minu pandud visionilinki klikkisid, siis keri sealt lihtsalt allapoole, seal kõik tokid olemas. See Euro nymphing on teistmoodi püügiviis ja ridvad on teise olemusega.
Ikka heitenöör, nöör, fly line. See üsna tavaline, et kui leiab sobiva eestikeelse vaste, siis katsutakse eesti keeles nimetada ja kui ei leia, siis minnakse londoni murdes edasi. Seda näeb ka putukapoole peal ja putukasidumises. Kohe, kui natuke segaseks midagi jääb, siis tasub üle küsida.
Pole hullu, see foorum on siin selleks, et abi saada. Sa võid iseseisvalt kah laias maailmas ringi vaadata, sest tuubis on palju selgitavaid videosi, kuna kõigi kalakolakaupmeeste märg unistus on meilt kogu raha ära võtta, siis nad pingutavad ja teevad nii tootetutvustusi, kui ka how to klippe, intereedus on muidugi lõputu ja materjali palju ja läbisegi vaadates võib segadusse ajada, kuna on loomulik, et natuke vaja ka aega, et asjad meelde jääksid ja kinnituksid. Ise arvan, et netti võib vaadata küll aga paljud asjad, mis iseseisvalt uurides tunduvad keerulised või arusaamatud osutuvad vahest labaselt lihtsalt, kui natuke targem kalakaaslane ütleb, et näe, nii.
Ei, see pole see. Seda komplekti enam pole. Miskil põhjusel on mul meeles, et tootja oli Hispaaniast.muruvana kirjutas: ↑05 Jaan 2021, 19:19 Ma arvan, et su ritv on seesama?
https://salmo.ee/et/fly-fishing-set/131 ... results=15