Võta algaja kaasa - 2021
Võta algaja kaasa - 2021
"Võta algaja kaasa" - ehk kes teist viitsiks totaalse nuubiga kalale minna?
Ma paneks end selle algajana kirja.*
-----
* - (See ei tähenda seda, et ma sul sabas tolkneks ja su kalaõnne solgiks)
Ma paneks end selle algajana kirja.*
-----
* - (See ei tähenda seda, et ma sul sabas tolkneks ja su kalaõnne solgiks)
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Re: Võta algaja kaasa - 2021
No võtan, kuigi ma ei pea ennast edasijõudnuks, mul on siin harjumaal paar väikest testjõge, kus saab veebruarist putukaid testida, enamjaolt alamõõdulisi kottida ja tagasi lasta, ja harjutada, päris jõgedes käib asi samamoodi, kui piisavalt palju käia, siis saab selgeks kus kala passib ja mida ta tahab, aga seda käimist ei saa sinu eest mitte keegi ära käia. Mul endal käib pärast Valgejõe lukkupanekut samuti uute kohtade tundmaõppimine, selles ei aita sind ega mind keegi, isegi kui hea jõelõik sulle kätte näidata, mida keegi pole mõistetavalt üleliia aldis tegema, ei too see kala enne kui see koht päriselt selgeks saab ja endal selle koha vastu usaldus tekib.
"Valgejõe lukkupanekut"? Kas pead silmas talvepuhkust, mis lõppeb 31 jaanuaril?
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Mkmm, Tallinna maantest allapoole on nüüd aastaringselt kinni.
Jah, nagu see neid röövpüüdjaid huvitaks. Seadusloomega tegelevad tühikargajad pole siiani aru saanud ühest väga lihtsast asjast - kriminaale seadused ei koti! PUNKT!
Aga see selleks. Valgejõe ülemine ots on igati lahe koht aga rahvast liigub seal palju.
Keskkond on Valgejõkke omajagu smolti sisse lasknud ja see pole mingit tulemust andnud, nüüd siis tahavad näha mis tulemuse saab kui keegi jõe ääres ei käi. Ei käi jee, kala seisukohalt olnuks targem kogu Loksa sibulaväli kinni panna. Pidi olema ajutine meede aga eks näis.
Olen paar päeva "Eesti keskel" ehk Tartu-Tallinn maantee ligidal, Järva maakonnas. Kibe soov oleks kalal minna. Soovitage, kuhu.
Kui ise siin kandis oled, lähme.
Kui ise siin kandis oled, lähme.

No kus sa seal lähed, keeld kestab veel mõni päev.
Seda jah. Seega, luuret võib ju ikka teha. Ridva jätan koju.
Sõitsin täna Navesti jõest mööda. Seal on mingi eriloa diil, kui ma õieti aru olen saanud.
Navesti on kolmekas 24/h
Eks ta kuskil ole, aga pole ise Navestil kunagi käinud, peale päris allavoolu kus ta pärnu jõega kokku saab, seal olen vaadanud kuidas vimb koeb ja kuidas põrakad silmud jalgade ümber ujuvad 

Jälle Imavere kanti sõit. Soovitage mõnda head kohta kalapüügiks.
Tänud.
Tänud.