oli siin
https://flyclub.ee/viewtopic.php?f=10&t=18&p=405#p405
ja arutelu all küsimus, et kes kui väikest konksu mõistlikuks peab.
Vat üliharva on minul olnud selline asi, et kala ilmselgelt midagi sööb pinnakihis ja midagi välja ei lenda. Ma olen ka lihtsalt vett vahtinud ja taimestikku üles kiskunud ja jõllitanud aga on jäänud arusaamatuks. Kui raske tuvastada, ju see mingi kribu on. Eelmine aasta tulin ka nullimehena ära ühest kohast , karbis polnud ühtegi kribu, mida proovida. Kümmekonnast "normaalsuuruses" putukast välja ei tehtud. Ei välista ka seda, et polnudki suuruse viga vaid lihtsalt valed putukad.T.H kirjutas: ↑16 Jaan 2021, 11:58 Mul enamus putukaid salmost ostetud Jaa,mäkke tuleb ronida,kui ta olemas on.Ronida saab ju külg ees ja selg ees ka tahtmisel,ilmselt mitte kõik aga mõnigi jõuab sedamoodi ka tippu välja.Ja üliväikeste putukatega kaasnevast jamast saaks pika jutu,sellepärast huvitusingi,et millest selline valik?On endal kogemused,keegi soovitas,valik postitatud tabelite järgi?Ei küsi lihtsalt vingumise pärast,kuna ise #10 väiksemaid kasutan üliharva,siis siit huvi teistsuguse lähenemise vastu.