Aga millega on tegu? Tootja? Mudel? Pood? Viide?

Millegipärast on see kommentaar lugematta jäänud. Kiidan samuti seda vidinat, omal aastast 2018 ja mulle ta sobib, kuna ma metsikult korraarmastaja ja koristaja pole, ennem panin neid juppe siia taskusse, sinna taskusse jne ja kui selle vidina ostsin, siis rahu majas. Eelis on see, et võtab vastu ka väga lühikesi tamiilijuppe. Pikemate tamiilide prügikastiks on selline alternatiiv olemasHõbedane kirjutas: ↑25 Jaan 2021, 12:54 Ma ostsin tamiilijupikestele sellise vidina. http://www.monomaster.nl Toimib filligraanselt ja soovitan!
See, kus su putukas asub on iseenda teha. Mõlema ujutamise kõige tähtsamaks asjaks arvaks ise, et peale õige putuka peab putuka kaal olema võimalikult ideaalilähedane. Vaataks kahte ujutamist – 1.vabaujutamist, nöör-leader-putukas ja 2.indikaatoriga – nöör-leader-indikaator-putukas lähemalt.Ütleme nii, et praegu tahaks mõlema variandiga olla nii põhja lähedal, kui võimalik.
Loomulikult nõus ja ise arvan, et tähelepanelikum saab rohkem vihjeid. Õnne on kah vaja, õigel ajal vaatad õigesse kohta ja saad vihje, teed midagi sellist, mille tagajärjel saad vihje. Nullipäeval on sobilik habemesse pobiseda, et krt küll, ühtegi vihjet kah ei antud, mida tegema peaks
Nullipäeva kalade poolne vihje on selline,et arva ise endast mida tahes,aga pole sa mees nii tark ja osav miskit
Kle sulle pole keegi seda asja selgitanud, et võitja on see, kellel surres kõige rohkem asju on ?
Eks see usk tekib peale seda, kui kala saad, ega ta ennem ei tekiUitaja kirjutas: ↑04 Apr 2021, 13:51 Minul ongi Red Tag selline karbi täide putukas. Minu käes ta veel tööle pole hakanud. Ma ikka vahest seon ta otsa, et äkki päästab päeva, nagu ta paljudel teeb, ma vähemalt nii siit-sealt lugenud. Minul temasse veidike usk puudub, pehmelt öeldes. Äkki asi sabades, aga äkki minus, mine võta kinni.
Eks ta vist nii on,et iseenda putukamajapidamises (ja ka kõiges muus)on võimalik testida,võrrelda,järeldada midagi jne.Enda tegemisi ja putukaid teiste omadega võrrelda ja vastupidi on tegelikult ka üpris keeruline,sest selleks peab heas mõttes ikka väga ühel lainel olema.Seda selles mõttes,et oleks arusaamine kus,kuna,mida,kuidas jne püütakse.Samal ajal ja sama putukaga sama kala seisvas vees või käredas püüdes ei pruugita ühesuguseid tulemusi saada,ehk ühel putukas töötab ja teisel mitte.Neid nüansse on väga palju ja sellepärast ilma süvenemata,selline pinnapealne võrdlus väga midagi ei anna.Ja ega siin mingit ühte,püha tõde ilmselt polegi.Red tagiga on minul selline kiiks,et suurt,esiletükkivat saba ei seo,läikivat,hõbedast kuuli ja konksu ei kasuta, kuna minu kogemuse pealt töötab selline kõige kehvemini.Woolly buggerite puhul näiteks samamoodi hõbedast,läikivat konksu ja kuuli ei kasuta,ka punast kuulpead ei seo,peenikest (kõhna) keha ega "pudeliharja"kehahäklit ei seo.Jällegi enda kogemustelt,sellised pole häid tulemusi toonud,kuid kellelgi teisel võivad nad ju töötada täiesti rahuldavalt.
Seda on üsna mitmel korral juhtunud,et kogu aktiivsus toimubki veerand tunni jooksul ja seda nii forelli,turva,haugi jne puhul.Pagana hea tunne on,kui oled sellel hetkel just õiges kohas ja suudad sellest lühikesest ajast maksimumi välja meelitada ja kõige tähtsam,et tulevikus oskad neid hetki ka mõnikord ette aimata.Sellised päevad jäävad kauaks meelde.
Ma ühel eraveekogul käisin see aasta, kayakiga pealeminnes loeti reeglid ette - haugidel piirangud puuduvad, kõik ahvenad, mis on 500g või raskemad tuleb vabastada, nendest väiksemaid võib söögikaladeks võtta
Tõsi ta on!T.H kirjutas: ↑07 Sept 2021, 20:57 Eks see "C and R"püük ole ka ju üsna lai mõiste,et kuidas seda paremini või õigemini või kala jaoks vähima stressiga teha.Erinevaid näiteid on laiast maailmast ju võtta küll (enda kogemused samuti).Eestis minuteada ühtegi veekogu ainult CR püügi all pole,seega on kõik kalamehe enda otsustada,et kuidas ta toimetab ja sellele juhiks ka tähelepanu,et lihtsalt alamõõdulise kala lahti laskmine pole ka nagu CR püük,see eeldab ikkagi teadlikku lähenemist.