Põhja-Eesti kalastuskohad

Vasta
Hõbedane

Põhja-Eesti kalastuskohad

Postitus Postitas Hõbedane »

Tere kõigile!

Tegin täna tiiru Kopli liinide alt Paljassaarde ja seal ringi peale mõlemale poolsaarele. Tänu maatuulele on vesi väga madal ja merepõhi suurepäraselt välja joonistunud. Tekkis ka kohene huvi kas seal oleks õigete ilmatingumuste korral pointi vette minna ning putukad käiku lasta. On ehk kellegil kogemust jagada?

PS. olen hiljuti Tallinna kolinud ja avastan siinseid potensiaalseid merika püügikohti.

Tervitades,
Madis
Kasutaja avatar
muruvana

Re: Põhja-Eesti kalastuskohad

Postitus Postitas muruvana »

Tere. Paljassaare kohta keegi rääkis, et mingist imelikust suunast tuule korral olevat aeg ajalt isegi saadud. Mulle see koht ei meeldi, mõistlikumana tundub siiski Suurupi, Paldiski, põhja poolt Kaberneeme jne. Suurupist olen isegi ühe alamõõdulise putukaga saanud, kena koht igati, kala liigub seal kenasti. Aga praegu pole ise tykk aega merele saanud, maa peal tegemist küllaga :)
Hõbedane

https://leht.postimees.ee/7213149/ohtli ... 1603109847

Pole just kõige uuem uudis aga nüüd on riigipoolsed asjaosalised päris hästi oma suhtumist välja näidanud. Tundub, et meil siin väga vahet pole kas tegemist on metsa või merega, ühe kirvega saavad mõlemad.
Hõbedane

Kirjutasin paar päeva tagasi pika jutu siia aga kustutasin ka sama kiiresti...ei taha negatiivsust pritsida...

Kuid siiski, reaalsus on see, et linnugripp laastab ja, et paari kilomeetri peale kuraditosina jagu surnuid luiki ja teisi veelinde leidsin ei kao kuhugi.

Oluline on info jagamine ja kirjutan siiski siia kontaktid kuhu vastavas olukorras põõrduda.

Tel; 6054767
E-mail valve@pta.agri.ee
Hõbedane

muruvana kirjutas: 28 Dets 2020, 21:56 Tere. Paljassaare kohta keegi rääkis, et mingist imelikust suunast tuule korral olevat aeg ajalt isegi saadud. Mulle see koht ei meeldi, mõistlikumana tundub siiski Suurupi, Paldiski, põhja poolt Kaberneeme jne. Suurupist olen isegi ühe alamõõdulise putukaga saanud, kena koht igati, kala liigub seal kenasti. Aga praegu pole ise tykk aega merele saanud, maa peal tegemist küllaga :)
Olen seal kala näinud igakord kui olen käinud (kevad/sügis)...ala on suur ja loomulikult on kohti kus pole mõtet passida ja on kohti mis on püügiks väga reaalsed...

Väike Tip lähiaja osas..koroona valik, if u want that`
Manused
unnamed-10.jpg
Risto

Postitus Postitas Risto »

Käisin üks õhtu rattaga sõitmas, võtsin suuna Rohuneeme tippu aga krt eravaldus ees.
Igatahes, Viimsi-Rohuneeme tee äärne tundus kohati täitsa okei, et merikat proovida.
Vasta