Pakk viibib
Pakk viibib
Kahtlustan kergemapoolset jama, Mistpool pole mul kunagi üle 4 tööpäeva aega viitnud, nüüd ei ole 7-ndal postitatud tellimus tänaseks saabunud. Muidugu ei maksnud ma trackingu eest 6-t eurot juurde, nüüd nagu suht kottis värk? Panin neile kirja, eks näis, kunagi üks hollandi poodnik lihtsalt unustas saata, nüüd see viirusevärk võibolla miskit, egas igat juhtub.
Re: Pakk viibib
Ikka veel pole pakki. Kui ma oleks endale internetist neeru tellinud, oleks asi veel hullem, see hakkaks juba kusagiltotsast halvaks minema. Blin!
Mu meelest Mistpool saadab ise kirja, et sinu tellimuse staatus on nüüd - *edasi on postikana rida*. Kui mistpool on postile üle andnud ja mingit jälgimist pole, siis mitte keegi midagi teha ei saa. Kunagi oli mistpoolil kapipostivõimalus ka, a see kah tänasel päeval 4,9 rutsi või rohkem. Kes kaotas ja kus kaotas pole tuvastatav, soome post(itella) on samasugune , nagu eesti post(omniva) ehk lihtsaadetiste osas juhtub midaiganes, soome foorumis on postikirumist vast üle 10 lehe, cargobussi kohta oma teema jne
Omal pole ühtegi saadetist jäädavalt kadunuks jäänud, veel.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Mistpool jah annab kohe teada kui pakk teel, nad ikka megakorrektsed ja kiired, suhtlesin selle Olliga sealt ka juba. Eks oma viga, 100 eurosele pakile oleks võind 6 eurot trackingu eest juurde maksta, vales kohas koonerdamine on selle asja nimi vist. Vast ujub ikka kusagilt välja, kui ei siis mis seal ikka.
Pakk selleks korraks käes!
Heh, Andrei on tore, reede tellisin, täna pühap. pakk automaadis, ühe asja mida tal pold asendas teisega, pani kingituse ka veel kaasa, mõnus asjaajamine!
Ei hakka uut teemat tegema aga kust keegi omale huvitavat nodi üldse tellib?
Andrei tegi praegu ajalugu. Eile lõuna ajal tellisin paki, täna pool 11 oli kaup pakiautomaadis. Mees!
Mul on ADHga järjekordselt seesama vana seis, et pakk viibib poole kauem kui nad lubavad. Trackingust on kenasti näha kuidas pakk oli 5 tööpäeva saksas kinni ja peale seda kui võtsin Eesti DHLiga ühendust, saatsid nad mulle uue info, et nende partner Itella on asja oma kätte saanud ja kaup on nüüdseks juba Vilniusesse jõudnud. Mis aga paneb imestama, et ei ADH ega DHL ei anna sellekohta mingit täpsustavat infot! 

Kui pakk tuleb kiiresti, ega post kiita ei saa oma töö eest, tema saab ainult laita, kui pakk tuleb aeglaselt.
Kalakolakaupmehe tööd tuleks ikka mõõta selle järgi, millal tema sinu tellitud kola suudab ära pakendada ilma vigu tegemata ja eelduseks on see, et sa tellid õigel ajal. Kui ma tellin öise putukasidumise lõpetuseks, siis oleks ju narr loota, et ennem mu kaup postikana kätte saaks, kui järgmise päeva postikana ajal, kaupmees katsub oma tellimused selleks ajaks ära pakendada, kui postikana tuleb tema juurde järgi. Kui mina tellin Andrei käest vahetult ennem jõule, siis pole mõtet prääksuda ajalooliselt aeglase teenindamise teemal vaid tuleb aru saada, et post on umbes. Eesti oludes mõistlikul ajal tehtud tellimus ongi järgmine päev kapipostis ja mobla piiksub sellel kellaajal, millal on sinu valitud kapiposti koha tühjendus ja täitmine.
Kaugete gubermangude tellimustega praegusel ajal ei saa vist väga jalgu trampida, et ma olen harjunud nii, see koroovavärk on mõjutanud kõike, mul kayakisemu rekkajuht, ütles, et saksa suunalt vedasid kullerfirmade kraami suvel 2 rekkat/korra nädalas ja novembrist 2rekkat/5korda nädalas, ju neid ummistusigi tuleb rohkem ette. Adh-ga pole ühtegi jama sisulist jama olnud, korra on helistanud ja küsinud luba asenduseks, korra on helistanud ja pole kätte saanud ja saatnud maili, et nemad ennem ei liiguta, kui ma vastan, et mida teha.
Kohalikku kaupmeest võib alati toetada selle mõttega, et kui üldse tema käest ei telli mitte midagi, siis aitad kaasa sellele, et ta loobub millalgi. See valik ei rahulda mind, ostan igalt poolt aga ikka vahest ka Andrei käest ja elentaarne valik on ju olemas, ega ei rõõmustaks, kui Andrei lõpetaks. Kahjuks on ka nii, et mul on tihti täpselt seda vaja, mis ma välja valinud olen, asendus pole valikutes.

Kalakolakaupmehe tööd tuleks ikka mõõta selle järgi, millal tema sinu tellitud kola suudab ära pakendada ilma vigu tegemata ja eelduseks on see, et sa tellid õigel ajal. Kui ma tellin öise putukasidumise lõpetuseks, siis oleks ju narr loota, et ennem mu kaup postikana kätte saaks, kui järgmise päeva postikana ajal, kaupmees katsub oma tellimused selleks ajaks ära pakendada, kui postikana tuleb tema juurde järgi. Kui mina tellin Andrei käest vahetult ennem jõule, siis pole mõtet prääksuda ajalooliselt aeglase teenindamise teemal vaid tuleb aru saada, et post on umbes. Eesti oludes mõistlikul ajal tehtud tellimus ongi järgmine päev kapipostis ja mobla piiksub sellel kellaajal, millal on sinu valitud kapiposti koha tühjendus ja täitmine.
Itella lehel DHL-i saadetisi jälgides on kõik see, mis toimub enne nende juurde ilmumist ebaoluline anomaalia. Sama muu maailma ja teiste postiteenustefirmadega, umbes sama palju ennustatav, nagu täringutega tsirkuse mäng.
Kaugete gubermangude tellimustega praegusel ajal ei saa vist väga jalgu trampida, et ma olen harjunud nii, see koroovavärk on mõjutanud kõike, mul kayakisemu rekkajuht, ütles, et saksa suunalt vedasid kullerfirmade kraami suvel 2 rekkat/korra nädalas ja novembrist 2rekkat/5korda nädalas, ju neid ummistusigi tuleb rohkem ette. Adh-ga pole ühtegi jama sisulist jama olnud, korra on helistanud ja küsinud luba asenduseks, korra on helistanud ja pole kätte saanud ja saatnud maili, et nemad ennem ei liiguta, kui ma vastan, et mida teha.
Kohalikku kaupmeest võib alati toetada selle mõttega, et kui üldse tema käest ei telli mitte midagi, siis aitad kaasa sellele, et ta loobub millalgi. See valik ei rahulda mind, ostan igalt poolt aga ikka vahest ka Andrei käest ja elentaarne valik on ju olemas, ega ei rõõmustaks, kui Andrei lõpetaks. Kahjuks on ka nii, et mul on tihti täpselt seda vaja, mis ma välja valinud olen, asendus pole valikutes.
Inimeste ostuharjumused on vist selle katku pärast muutunud ja postifirmad umbes, kui mistpoolist tuli tavaliselt 3-4 päevaga, siis viimat läks pea 3 nädalat. Tasub alati tracking juurde võtta. Soome posti pidi ka täiega maas olema vahepeal.
Kahe käega sepaonu jutu poolt, kui võimalik siis tellin ise ka Andreilt, kui tema peaks poe kinni panema on väga kahju.
Kahe käega sepaonu jutu poolt, kui võimalik siis tellin ise ka Andreilt, kui tema peaks poe kinni panema on väga kahju.
Illustratsioon kah juurde 18 dal veerand tundi ennem südaööd tellitud, reaalseks läheb asi, kui itella oskab midagi targemat kosta, kui in transit. Kaup küll liigub puhkepäevadel aga postikanaga kohtumisi ei toimu, ainuke selle pildi järgi realistlik ennustus on, et kas esmaspäev või teisipäev on vaibanuga või hambaid vaja paki avamiseks

Kurat see on mõnus, valid kauba välja, maksad ära ja siis ootad, ootad, ootad. Lõpuks on meeles läinud, et sa selle eest maksid ja pärast pikka ootamist on see nagu kõige puhtamast südamest tulnud kingitus. Haige, aga ma täiega naudin 

No pean vist mütsi ära sõõma seekord. Tegin eelmine neljapäev lisatellimuse ja reedel pani ADH paki teele, kuller käis just uksetaga ja asi käes. Nii kiiresti pole seal kunagi veel tellimust kätte saanud.Hõbedane kirjutas: ↑20 Jaan 2021, 11:13 Mul on ADHga järjekordselt seesama vana seis, et pakk viibib poole kauem kui nad lubavad. Trackingust on kenasti näha kuidas pakk oli 5 tööpäeva saksas kinni ja peale seda kui võtsin Eesti DHLiga ühendust, saatsid nad mulle uue info, et nende partner Itella on asja oma kätte saanud ja kaup on nüüdseks juba Vilniusesse jõudnud. Mis aga paneb imestama, et ei ADH ega DHL ei anna sellekohta mingit täpsustavat infot!![]()

Mistpoolist ka väike postikana rekordiparandus - 2,5 ööpäeva ja ma elan pommiaugus, tsivilisatsioonile lähemal oleks vast 2 olnud.
Mulle meeldib tightline.ee´st tellida. Umbes 12.30 maksad oma tellimuse eest, kell 14.30 tuleb Omnivast mess, et tule oma pakile järgi. Ja seda veel laupäeval! 
Aga no tightline toimetab vist kuskil Maardus ja ma elan Lasnamäel, pole teab mis pikk vahemaa.

Aga no tightline toimetab vist kuskil Maardus ja ma elan Lasnamäel, pole teab mis pikk vahemaa.
Sorteerimiskeskust vast ükski pakk vahele ei jäta, saada või kilomeetri kaugusele kapist kappi. Kiirus ja kättesaamise aeg vast kõige rohkem sõltub postikana korje ja kande ringidest ja millal need toimuvad

sellise kiiruse korral pannakse pigem pakk otse soovitud kappi, läbi sorteerijate ei jõua miski 2 tunniga kuhugi.
Kui sa saad 20 minuti sees 5 maili
Receipt for Your Payment
We have received your order no.
We have just received payment
We have started handling
Missing items in order nr
siis tunned ennast jube tähtsa kliendina, sinuga tegeletakse kogu aeg,
hoolitakse ja hoolitsetakse, et jumalapärast pakk ei viibiks, no
lõpuks vast viimane sõna jääb postikanale.
Receipt for Your Payment
We have received your order no.
We have just received payment
We have started handling
Missing items in order nr
siis tunned ennast jube tähtsa kliendina, sinuga tegeletakse kogu aeg,
hoolitakse ja hoolitsetakse, et jumalapärast pakk ei viibiks, no
lõpuks vast viimane sõna jääb postikanale.