Vaba teema pildid.
Re: Vaba teema pildid.
Seekord sai loomapildi köögis. Esimene mõte võiks ju olla, et nojah, nüüd hüään kah ära nähtud.
Natukese aja pärast saab aru, et see on teine juhus.
Oli vist tihaste pekist huvitatud.Osaval kalamehel on alati õnne.
Kunagi sain sellise "lille löönud"konna pildile.
Endal pole sellist õnne olnud,aga nagu loen,osaval kalamehel on alati õnne 

ma varastasin ja eestistasin selle sõnakolksu, tegelikult hea ütlemine, mina ise tunnistan alati, et näe vedas, et vaatasin just, et ...jne, jms, satud vaatama, nägema, kuuled, õigel ajal , no mina nimetan seda puhtaks õnneks. Aga märkide lugemise oskus tuleb kasuks. Vahest on kasu ka mäletamisest. Kui kunagi on midagi head juhtunud, siis tahaks ju korrata.
See pilt tehtud kunagi pärnu jõe ääres. Mina vaatasin seda ja sain asjast nii aru, et kobras üritas kaske langetada aga juhtus see, mis ka saemeestel juhtub, et vajub valele poole. Hakkas siis altpoolt juppe võtma, et kunagi oksteni jõuda.
Osaval kalamehel on alati õnne.
Kalatoitude alla sellist pilti ju panna ei saa,aga no ei saa kiitmata jätta BBQ veise tükki,mille küpsetamine võttis aega neli tundi kopikaga.Hea tooraine puhul (mitte vanadusest otsa saanud lehm)tasub see ettevõtmine igati ära.
Eelmine nädalavahetus tegin tiiru Pirita äärde. Jõgi kõrge, rahvast palju, kala njetu. A vähemalt sai squirmysi lõpuks testida. Peab mõned eriti rasked konksud siduma, vool oli päris jõhker. Tugev tuul ja vähene püüdmine annavad ka juba tunda, tuli ikka palju neid koledaid heiteid. No mis teha, ei ole hetkel töö ja pere kõrvalt aega, et kätt soojas hoida. Haugipüügi ajaks ehk hakkab rohkem neid kalapäevi tulema

Kui kohapeal selgub, et karbis pole, mida vaja, siis skeemitada saab sellega, et seod kaks tükki putukaid mingi vahega. Teine trikk see, et tinahaavleid on kaasas. Kolmas trikk peenike tamiil, mida peenem, seda vähem raskust vaja ja seda sitem heita. Mul on üks ca 60cm jupp jämedat 0,4 tamiili, edasi tasapaks kuni putukani, mul villatupsuindikaator ka, kui seda pole, siis natuke parem heita ja natuke sitem aru saada, tuleb nööri otsa jälgida ja üritada kontakti putukaga hoida. Valge kala peal neid squirmysi testida paras, praegu kohe kõige parem aeg algamas mandril, saartel juba käib.
Koprast saab päris head vorsti. Sõin eile. Nahk on ka ilus. Saaks päris uhke kasuka teha.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Pildil minu vanaisa suitsusauna sein.Oskab keegi pakkuda,et milline otstarve on sellel räästa all oleval latil ?
Kuna ei tea, siis pakun lambist, et äkki see latt pandi sauna ja lati peale midagi suitsu. Vale, jah ? Kala kuivatati selle lati peal. Vale, jaah? Kasevihtasi kuivatati selle peal. Vale, jaah? Aitab.
Killeri ja killerputuka pilti kah.
Lappisin ühel micromasinõnglemise tokil ülemise otsa ära ja oli vaja ju proovida. Suht maantee kõrval auk hea juurdepääsuga. Ühe sellise koti sain laiemalt alalt ja teise 15 ruudu pealt.
Sepaonul kõik kolm head pakkumist ja õige ka nende seas.Oleks latipeal saunas midagi suitsutatud,oleks latt sama must kui sauna sein.Seina peale paistab päike ja päikesekäes vihtasi ei kuivatata.Aga soola särge küll,kevadel polnud ei seda aeina ega ka veel mitut seina nähagi,kõik olid voblaga kaetud.Ka vihad kuivasid kuuriall ja saunalava kohal rippusid singipallid ja muidugi tossas saunataga suitsuahi,no olid ilusad ajad.Kusjuures saunas tehti ka üht erilist suitsukala ja sellisel latil oli veel mitu otstarvet,neid kasutati võrgu ja mõrra tokkideks ja talvel aeti nende abil võrke jääalla,vot selline lugu siis.Vobla pilti ka,kuigi kes neid siis näinud pole?
Võõpsu mehed võtsid kuivand särjest ujupõie välja, kõrvatasid seda tikuga ja siis sõid ära. Toppisid mulle ka, ütlesin, minge p...e!
Ega mul kade pole pealt ära läinud
, kunagi tahaks ikka surust lennukarulli kõrval kah pilti saada. See aasta minu meelest väga putukaline aasta, päevik oli õuepeal, mingid triibulised kepivad õunapuudevõrades, palju värvilisi liblikaid. Kuna uksed aknad tihti lahti, siis osa loodust tükib tuppa kah. Vannitoas klõpsatud pilt

Siuke sillaalune elanik jäi täna Kohilas silma
Turteltuvi..lestadega? 

Kuna kevadel oli ühes Keila jõe teemas sahinaid, et miswärk on ja lõpuks jutt, et mandariinipardid sinna kolinud, siis diletandina pakuks, et äkki nende poeg, pole aimugi, kas isane või emane jms Ootasin tegelikult paar minutit, et hakkaks nihelema ja saaks külje pealt pildi aga kössitas edasi ja hirmutada ei tahtnud, suht hülgehallil õhtul seebikaga pildistatud.
Käisin vaatamas,et kust ja kuidas jõgi sellel aastal merre suubub - otse vastu kivi.
Vaatasin, et kas on sama joone peal, no pole, korralagedus
Peale tormi on jõgi endale uue tee merre leidnud
Paras aeg oli korilusega tegeledaRe: Vaba teema pildid.
Jõe piir merega ja randunud viikingid