Müüa(MÜÜDUD) meriforelli putukate komplekt

Suletud
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Müüa(MÜÜDUD) meriforelli putukate komplekt

Postitus Postitas sepaonu »

Hõbedane kirjutas: 22 Veebr 2021, 09:21 Vinge komplekt!

Kui Sul midagi sellist merikale sündimas on siis teeks hea meelega kaupa 8-)
Ma jätaks eelisostuõiguse hõbedasele aga mingit kohustust seda osta pole. Panen pilte ka rohkem, nendel ka huvitavam foorumis, kellel mingit ostusoovi pole, seovad ise näiteks või merikapüük ei huvita.
Üritasin rõhuda universaalsusele ja kompaktsusele, merikapüügil ma mingit x3 ja x4 mõtet ei näe ennem, kui on kindel nägemus, et mis täpselt karbis olema peab, mis konksude peal, mis värvitoonis.
erinevad jigi putukad, ma goneheadi pean eesti mere jaoks liialduseks kahlates püügil, mul tinapuntrake mähitud ja UV pläga pea x3
erineva konksusuuruse peale Brenda x2
pategrisen x3
Glimmer rejen x4
mysis x1
Krevetiteema seotud Ahrex Traditional Shrimp #4 ja #6, muud gama 314, krevettidel keskel 0,015 tina ca 10 keerdu.
Maksab 30 ja sisaldab kapiposti maksumust.
v45.jpg
v46.jpg
v47.jpg
v48.jpg
v49.jpg
v50.jpg
v51.jpg
v52.jpg
Osaval kalamehel on alati õnne.
Hõbedane

Re: Müüa meriforelli putukate komplekt

Postitus Postitas Hõbedane »

Nägin alles nüüd seda postitust...

Väga kena komplekt ja usun, et läheb kaubaks 8-) Palun hoia seda mulle uue kuu alguseni, annan sulle PMis märku! Tänud!
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Re: Müüa meriforelli putukate komplekt

Hõbedane kirjutas: 27 Veebr 2021, 09:47 Palun hoia seda mulle uue kuu alguseni
Loomulikult hoian. Ma teen sulle sellise ettepaneku, et ma seon sulle juurde ühe putuka aga sa pead valima kahe putukatüübi vahel 1.baitfish (pikafiibrilisest dubbingust seotud putukas) või mallardXpress. Võid konksu suuruse ja värvisuuna ka anda aga see pole kohustus.
Esimene valik on minu meelest vähe tähelepanu saanud, imiteerib ju kõiki väikekalu, teise kohta arvas Karlil, et tal usk puudub, liiga hõre, ise arvan, et võiks nagu kõiki krevetilisi imiteerida.
Hõbedane

Re: Müüa(MÜÜDUD) meriforelli putukate komplekt

Postitus Postitas Hõbedane »

Vägev, teeme ära!

Valiks siis Baitfish stiilis #4 konksule. Värvideks võiks olla hõdedane (alt) sinine (ülevalt). Nagu klassikaline merikalant...

Palun saada mulle privas ka oma pangakontaktid 8-)
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Re: Müüa(MÜÜDUD) meriforelli putukate komplekt

Päris kõiki värve mul baitfish dubingus pole aga nagu ka minust targemad on maininud, et ära vingu, asenda ja skeemita ja seo, siis selline ta sai, konks tmc 811s #4
m13.jpg
Pealmise lillakassinise all on mahedam sinine, see muideks tehtud UV markeriga, pildil küll jõhker laseritäpp aga floroseeruvust/uv+ on näha.
m14.jpg
Iseendast väga lihtsalt seotav putukas ja lõplik kuju antakse Ivanovi lihtmeetodil kääridega ja kääridega tuunimist- lühemaks, õhemaks jms võib ka hiljem teha. Vabalt võib proovida seda ise siduda.
Saadan PM
Suletud