Müüa(MÜÜDUD) komplekt wet/nymf-e

Suletud
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Müüa(MÜÜDUD) komplekt wet/nymf-e

Postitus Postitas sepaonu »

oranx tag B175#8 raskustamata x3
black pennell raskustamata b175#10 natural ja hot orange pooleks x4
red/orange tag pooleks b175#10 3,5mm volfram x6
faasaninymf, Coq de Leon saba, cdc kaelus b175#12 3,3 volfram, ujub konks taeva poole x4
Hind 40€, mis sisaldab kapiposti maksumust eestis.
v38.jpg
v39.jpg
v40.jpg
v41.jpg
v42.jpg
Osaval kalamehel on alati õnne.
Hõbedane

Re: Müüa komplekt wet/nymf-e

Postitus Postitas Hõbedane »

Vinge komplekt!

Kui Sul midagi sellist merikale sündimas on siis teeks hea meelega kaupa 8-)
ha_

Postitus Postitas ha_ »

" red/orange tag pooleks b175#10 3,5mm volfram x6"
Võtaks need.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

Ma selle komplektiga tunnen ennast kindlalt, neid nymfe kümneid kordi seotud ja kala püütud. Katab ära forelli päevikuni, särg/säinas/turb/vimb kuni kudejärgse parvede lagunemiseni, konksusuurused optimaalsed, kuulid mõistlikud, kompaktseks surutud ärritusputukate (mis on kevade teema)komplekt põhimõttel, et parem 2-3 pommikindlat putukat(põhja ja puulatvadesse jätmise tagavaraga), kui igast võimalikust putukast üks karbis.
Minu meelest on suur vahe, kas osta putukas kalamehe käest(või võtad karbist jõe ääres – ma võtan need kaks, aitäh), kes ise seob või osta putukasiduja käest, kelle töö on sidumine. Kalamees seob kaladele rappimiseks ja õpib väga kiiresti vastupidavamaid putukaid siduma ja mittepüüdjate vahelt tegijaid noppima.Ise katsetan kogu aeg uusi asju ja mittepüüdjate osa selles protsessis on paratamatu. Ma küll ise aktiivselt lõhekatega forelli ei püüa praegu aga esimene käik oli T.H käest lõhekaid nuiata, et saaks näpuvahel käperdada ja üritada järgi ahvida. Soovitaks kõigil uurida, et mis püügikarpides on, osta, vahetada, välja manguda.
Hõbedane kirjutas: 22 Veebr 2021, 09:21 Kui Sul midagi sellist merikale sündimas on siis teeks hea meelega kaupa
Selle merikakomplektiga ma kindlust anda ei saa kaasa, seda pole lihtsalt. Viimase aja merikapüügi pulssi jälgides on mul tunne, et red tagi/wolly kategooriasse võiks paigutada sellise putuka, nagu Glimmer Rejen/Mulkkis, eilegi vilksatas netis sellega saadud merikas eestis, bombardaga. Võin siduda neid ja laokarbist midagi juurde täiendada.
ha_ kirjutas: 22 Veebr 2021, 11:34
" red/orange tag pooleks b175#10 3,5mm volfram x6"
Võtaks need.
Ma vast seda komplekti ei lõhu, minu meelest aus kaup on nii, et ostad, mida näed. Ma võin kududa sulle need, mis tahtsid mõne päeva sees ja siis pistan privasse pildi ja jutu.

Ma tegelikult tükk aega juurdlesin, et kas hakkan seda jääd lõhkuma, et keegi kalameestest ei müü oma putukaid, nagu oleks see mingi tabu teema :shock: Soomes üsna tavaline, et on nn sidujad, kes süstemaatiliselt müüvad foorumites, moluraamatus, teevad ka poodidele ja siis vahest ka kalamehed teevad natuke rohkem, kui omale vaja ja pistavad müüki. Jääd sõbraga ööbima vee äärde ja külmaks kisub, võtad pudeli välja ja mainid, et putukasidumisega saadud, kõlab ju hästi 8-)
T.H

Postitus Postitas T.H »

sepaonu kirjutas: 22 Veebr 2021, 13:26
Ma tegelikult tükk aega juurdlesin, et kas hakkan seda jääd lõhkuma, et keegi kalameestest ei müü oma putukaid, nagu oleks see mingi tabu teema :shock: Soomes üsna tavaline, et on nn sidujad, kes süstemaatiliselt müüvad foorumites, moluraamatus, teevad ka poodidele ja siis vahest ka kalamehed teevad natuke rohkem, kui omale vaja ja pistavad müüki. Jääd sõbraga ööbima vee äärde ja külmaks kisub, võtad pudeli välja ja mainid, et putukasidumisega saadud, kõlab ju hästi 8-)
Ma mingit tabu teemat siin küll ei näe.Kui keegi on nõus müüma ja keegi jälle ostma,siis nii ongi.Mis nende putukatega teistmoodi peaks olema,kui kõige muuga (ridvad,rullid...)Mõnikord paneb kukalt kratsima küll kui mingit jama üritatakse pähe määrida, aga selline see elu on.Mis sepaonu putukatesse puutub,siis kellel nümfe vaja,ostku julgelt ära see komplekt,nendega hätta ei jää.
ha_

Postitus Postitas ha_ »

OK, võtan kogu komplekti. Saada privas konto nr.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten”
ha_

Postitus Postitas ha_ »

Raha ammu üle kantud aga kuhu mu mutukad ja putukad jäid?
Kasutaja avatar
sepaonu
Kontakt:

ha_ kirjutas: 26 Veebr 2021, 11:32 Raha ammu üle kantud aga kuhu mu mutukad ja putukad jäid?
Mis ühepoolseid järeldusi sa siin teed ja millel need põhinevad? Kas selle asemel poleks targem PM aknas andmeid vahetades küsida, et millal sa kavatsed saata või kui alguses küsimata jäi, siis tagantjärgi, et kas oled saatnud ?
Ma ei tunne küll, et ma oleks põhjendamatult venitanud. 23 õhtul panid andmed PM aknasse, 24 dal hammustavad kõik isamaalised kiluleiba peale, 25dal polnud lihtsalt asja kohalikku tõmbekeskusesse ja täna ennelõunal on kapiposti kanale üle antud ja sealt sama hooga sidumiskola vastu saadud. Mul oma pommiaugust 30km ring postikanani ja ühe ümbriku pärast eraldi seda ringi ei tee, olgu sinul enda jaoks väljamõeldud ootused, standardid või ajagraafik misiganes. 8-)
ha_

Postitus Postitas ha_ »

Lenda postikana, lenda!
ha_

Re: Müüa(MÜÜDUD) komplekt wet/nymf-e

Postitus Postitas ha_ »

Tükk aega lendas aga lõpuks leidis ta õige koha üles ja pakk on käes.

Karbis oli ka paar üllatust. :)
Roheline putukas, roosa uss, keegi suurem putukas ja ilma konksuta vana närimistubaka(?) padi. :D
Suletud