Märjad putukad ja nümfid.
Re: Märjad putukad ja nümfid.
vat see sai kunagi Marguse karbist varastatud (see käib nii, et võtad putuka oma kätte, siis ütled, kle ma ma võtan selle omale, kui nutunägu teeb, siis ütled, kle seo omale uus)
Ma seda 1:1 just kopind pole, a samasse auku mitmel moel sidunud, näiteks
Eile mõtlesin, et peaks kuulpeana kah proovima
Osaval kalamehel on alati õnne.
Head,universaalse toimega värvid sellel Marguse putukal.Seon ka mitmeid sarnastes värvides putukaid.Konksud,suurused,materjalid,ülesehitused jne.erinevad aga need värvid on head.Saksa lipp on selliste nimi minujaoks.Mul kõrvale ammusest ajast kasutuses ka vene lipp 

Mul on see streameri osa natuke vähenenud ja nymfi osa suurenenud. Ma selles midagi väga eriskummalist ei näe, et tõsta toimiv streameri värv nymfi peale, sellises suuruses oranzi sööki pole olemas aga see ei loe, olgu ärritusnymf võimisiganes. Seda ütlen oma kogemusest, et selline putuka imitatsioon, nagu ta päriselt vees on ei toimi alati, sogasema veega, normveega kah vaja natuke "innustust", eristumist, midaiganes.
Nagu ma föönis mainisin, see talv enam midagi väga mõistlikku pingist ei tule, laokarbil vaba ruumi käibemaksu osa. Üks Miku ettesengitud projekt on veel vaja siduda, a see suvine teema, sellega on aega ja vaja katsetada kõigepealt. Äkki tolmu üleskeerutamiseks teen mõne seti müügiks.
Täna oli köögis veits närviline olukord ja panin salahakkimisel noaga pöidlasse. Mõtlesin juba, et olete piltidest pääsenud tänaseks, kuna ma bindese pöidaga ei saa kuulpead konksule aga õnneks leidsin eilsed putukad laualt

Mul putukas kollane ja ritv ja kala ja et komplekt oleks koos,sain sepaonu poolt saadetud kollase ümbriku ka pakiautomaadist kätte
.Suured tänud!Ei hakka neid putukaid uuesti üle pildistama,kõik eespool juttudega olemas.Mõne sõnaga,et miks minule kui sidujale, kes võib neid putukaid ka ise siduda nad nii korda lähevad.Kogemused on erinevad,mõte on sidudes kindlasti pisut erinev,sest päris ühtemoodi pole võimalik mõtelda.Sidumismaterjalid erinevad ja kindlasti erineb sidumise käekiri (putuka ülesehitus).Seega on need putukad teistsugused kui ma ise seoksin ja seetõttu on neid huvitav veeääres katsetada ja enda sarnastega võrrelda.Äkki tuleb midagi sarnast auhinnamängu kuivadega näiteks,peab valvas olema 

See võib tunduda segase jutuna aga prooviks võib igaüks siduda näiteks 5 ühesugust
lihtsat striimerit mickey fin ja võrrelda, et on ikka ühesugused ja kui seob viis erinevat meest,siis kui sarnased need on? Erinevused ehk vaid nüanssides aga kalale sellest valiku tegemiseks piisab.
Tegelikult pole seda peenhäälestust üldse vaja,kui kala tahab siis võtab ja kui ei taha siis ei võta ja üldse aitab sellest monoloogist,sest kõik seovad,kõik püüavad ja kõik saavad ka kalu.Mida siin ikka targutada ja esineda 

Ega jah kala väga ei koti kas putukas perfektselt seotud või mitte. Mõned aastad tagasi oli hea näide - kevadine särjepüük ja mingit ilusat poe nümfi kala moka otsast käis võtmas aga otsa ei tahtnud jääda. Proovisin siis sama suure konksu peale seotud mingit oma loomingu punast sääsevastse imitatsiooni. Olin sidumisega alles alustanud ja see putuk nägi üsna rõve välja ja valesti tehtud jne jne. Enam sellist ei seoks. Aga panin ta siis lipsu otsa ja särge hakkas tulema, sai koti ilusti täis.
https://youtu.be/BtLM2lZ5AJ4
Veel üks viis kuidas vastupidavaid usse teha.
Mitte just kõige parem pilt teloga...
Veel üks viis kuidas vastupidavaid usse teha.
Mitte just kõige parem pilt teloga...
See aitab küll, ma microjigipoole peal kummile umbes aastapäevad teinud üheseid ja kaheseid tisse niidi ja uvplägaga
see kummi otsaajamine oli vaevaline, ju mõne teise stopperiga oleks paremini läinud, hoiab muidu väga hästi.
Vahet pole mismoodi keegi asja lahendab aga otse niidiga konksule seotuna see dildo üsna mõtetu vastupidavuse mõttes.
Kummijalgasi
mis on üsna loogiline kiili ja päevikuvastse imitatsioon.
Mõne forka olen saanud aga ilmselt tobe väljanägemine ei innusta seda otsa panema väga tihti.
PT kribusi Muideks viimane kord (esimene kord) jõe peal käisin nullimas, siis nägin särje pinnas keeramise ära.
Vererõhk jälle tõusis. Arusaamatu, mida nad praegusel ajal seal napsata saavad. See puruvana pupa paigutub küll hilisemasse aega aga mõtlen, et peaks neid särgesi pinnakihis mingi sobiva kribuga ahistama.
Teine asi, mida saab teha on konksule ajada libiseva õngekorgi kummijunn-stopper. Ma isegi proovisin aga see kummi otsaajamine oli vaevaline, ju mõne teise stopperiga oleks paremini läinud, hoiab muidu väga hästi.
Vahet pole mismoodi keegi asja lahendab aga otse niidiga konksule seotuna see dildo üsna mõtetu vastupidavuse mõttes.
Ma nüüd viite nymfikest ei hakanud siduma aga prooviks sidusin ühe ja minu silmale need täpikesed üsna ahvena värvid

Mõne forka olen saanud aga ilmselt tobe väljanägemine ei innusta seda otsa panema väga tihti.
PT kribusi Muideks viimane kord (esimene kord) jõe peal käisin nullimas, siis nägin särje pinnas keeramise ära.
Vererõhk jälle tõusis. Arusaamatu, mida nad praegusel ajal seal napsata saavad. See puruvana pupa paigutub küll hilisemasse aega aga mõtlen, et peaks neid särgesi pinnakihis mingi sobiva kribuga ahistama.
Dildokarp valmis. Ühte sektsiooni tuleb veel teist värvi dildosi juurde ja siis võib püüdma minna.
Ma sain neid otsast peenemaks minevaid microdildosi juurde, a ainuke mõistlik pilt vast päevavalguses ja äkki kala suus
Ebalevad ekslikud katsetused, et kas ma üldse sellistea püüda tahaks, igavusest.

Ebalevad ekslikud katsetused, et kas ma üldse sellistea püüda tahaks, igavusest.
Vot nende siledate,kiilakate nümfide fänn ma ei ole.Kui keegi on nad püüdma saanud ja fännab,siis loomulikult kõik tore aga minujaoks nad suht elutud.Loomulikult võib nendega kala saada aga minu esimene valik see kindlasti pole.Ei ole lihtsalt nende eelist teiste ees ära tabada osanud.
Sa pole seda siis kuulnud, et putukad lähevad ajapikku peremehe moodi? Tõsiselt rääkides on selle põhjus vast suur äuronymfimise wärgens ja veetakistuse vähendamine. Kui sa valges vahus püüad
3-4m "akent", siis on vast oluline, et meetripärast on putukas vajunud õigele kõrgusele ja jääb reaalselt püügimaad kah. Kui palju
karvu mahub putuka peale on vast suuruses kah kinni, #16-18 peale väga vaevaline mingit karvamäge ehitada.
Omal oli seekord mõistlik mõte, et paar mittemidagiütlevat musta kribu siduda ja praktiline pool oli ühe värskelt postikana käest saadud
uv-pläga katsetamine.Pintslipläga, solarez BONE DRY Ultra Thin Formula, on hea küll. See on see mõtetu must tont eelmiselt pildilt. Ma liimimees pole ja ei kavatse ka hakata, sellist valge vahuga püügimaad kah omal pole, kus võibolla tasuks proovida neid. Mul kummijukudel
kah sile kere aga topin ikka karvu juurde. See pügatud variant täitsa meeldib mulle, selle teen nii
Hea tähelepanek,vaatan omad karbid ka selle pilguga üle ja proovin neid ühiseid jooni ja sarnasusi leida

Puruvana näeb muidu välja selline
Pildistatud 20 aasta märtsis, korjatud kraavist ja jões on ta muidugi poole väiksem sellel ajal.
Sama päeviku ja kiilivastse nymfiga. Väga tihti sedapidi siduda ei viitsi.
Kuidas keegi ta konksu peale joonistab on igaühe oma asi.Pildistatud 20 aasta märtsis, korjatud kraavist ja jões on ta muidugi poole väiksem sellel ajal.
Sama päeviku ja kiilivastse nymfiga. Väga tihti sedapidi siduda ei viitsi.
Auhinnaputukatega algus tehtud ja esimesena sai proovitud sepaonu flymfi ning sellega nii mõnedki forellid kätte saadud.