Käi rohkem kalal, saad sivem sellest profijamast välja.

Siukest täpitagi pole vaja siduda, kus nähtamatu tag on. Suurus....ee....peab paras olema, erinevaid peab olema.
Põhihäda vist ikka hirm, enesekindluse puudumine. Mul oli alguses kah red tagi hirm, läbi orange tagi sain välja, see hakkas tööle, pärast tuli red tag kah järgi. A ma seon põhiliselt fluoro fiibrist tagi, vahest tipetist kah. Sellesama lehe peal ülevalpool näha, palju ma umbes panen. Eraldi putukas suus pilte ei korja , mõned juhuslikud tulevad ise.
https://flyclub.ee/download/file.php?id=692&mode=view
siin pikkus näha, 2,5 musta täpivahe pikkust Mul omal mingit au ega äbitunnet pole solkimise koha pealt, ristan lõdva randmega red tagi, zulu, black pennelli ja viimasest ka orange versiooni. Natuke ikka seon paabu fiibriga kah aga üldiselt sünteetika.
Red tagi või ükskõik millist muud putukat testides/maha tehes ikka tahaks kuulda kõigepealt seda, et sain sellega ja siis sellega ja siis tagiga mitte halligi, panin jälle selle, närib täiega. Selline jutt, et peksin päev otsa tagiga, ei toksugi, no see jutt ei lähe.
Ja selline aeg on täitsa olemas, kus tag-i üldse eii taha. Kui tagutult pole extra seotud, siis kõige lihtsam asi jõe ääres, tag noaga maha nüsida.