Ega kevaded pole vennad ja tõsi ta on,beež pole valge.Praktika,kõik on kinni praktikas

Olen mopiputukatest kuulnud ja neid näinud aga kuna ise pole ühtegi sidunud,siis sepaonu võiks viitsimisel neid lähemalt tutvustada.Plussid,miinused,mida materjal annab,kuidas vees käituvad jne.Nagu öeldud,siis mul endal nendega kogemus null.
Kas selle võtuga peeti silmas kindlamat kala,aega,kohta või toimiski suht universaalselt?
Jõekast oli ainult jutt.
Nagu kõigi neti või päriselu asjade ja ütlemistega, oluline on kaks asja, mida öeldi ja kes ütles.
Muidugi pane. Saavad minusugused, kes väga palju ei seo ja üldse vähe putukaid teavad, inspiratsiooni juurde ja ka miskit maha kopeerida.
Pole ise palju foxiga sidunud, iga kord mõtlen, et kuidas neid liiga pikki tuulekarvu välja näpistada ja tagasi torgata ja manipuleerida, see must tont täitsa wolly. Hommikukohvi kõrvale jäi netist silma, et üks tüüp küsis, et mida üldse foxist siduda, kõigi muude vastuste vahel oli ka see, et seo kasvõi wollyt, et palju parem, kui marabou. Ma ühe õppepäeva olen juba sõbrale teinud ja näitasin toru peal selle ka ära, kuidas ühte punti panna või jagada ringiratast, vaadaku ise, kuidaas paneb. Mul mingil määral kärtsmürtsvärvides foxi, mõtlesin, et seon ühe näidise ja annan need foxid sõbrale, las tegutseb. Maraboud ei raatsigi anda, ostku ise
Enne wooly pilti kaks väikest foxiputukat korgiküljes samast fantaasiaputukate teemast,lihtsad ja üsna toimivad.Mida tähendab toimiv putukas,on üks tänamatumaid teemasid üldse.Lihtne wooly,heal võtupäeval võib mõned kalad saada ükskõik millist peletist solgutades.Korraliku,toimiva putukaga saaks sellisel päeval võibolla elu saagi.Seda vahet pole mitte kusagil mujal,kui jõeääres võimalik selgeks saada.Olen kordi ja kordi kogenud,kuidas muutes natukene putuka suurust (või ainult saba suurust),raskust(seeläbi uppumis kiirust),värvi jne mõjutab oluliselt kala võttu ühele või teisele poole siis.See katsetamine on minujaoks lennuka parim osa,sest leides järgmise "toimiva"putuka teiste kõrvale,viib see jälle sammukese edasi.Alati tasub teiste püüdjate häid nõuandeid kuulda võtta,see aitab kiiremini järjele jõuda,aga iga püüdja enda jaoks selgub tema tõde ainult jõeääres.
Et poleks lihtsalt kuiv jutt,siis pilti ka(seegi pilt eespool olemas)woolydest,mis esmapilgul ju suht sarnased.Tegelikkuses võtab kala mingil hetkel üht ja mingil hetkel teist putukat hoopis paremini.Pildil ka üks kuulpeaga variant,mille pea oli neoonpunane.Hea putukas,mille õiget hetke ei jõudnudki ära oodata.Siis koorisin punase maha ja sain tuhmi mustja pea.Sellepeale läksid kalad mitmeid kordi üsna pöördesse.Sama lugu ka sellega,et kasutada kuuli või üldse mitte ja siduda sisse midagi helkivat või ei.Igav ei hakka
Ei ole valet asja mis kala toob,olgu või kolla-roheline lõhekas